Termosta pulloon!

Pahalapsi / Susanne / 80100 JNS
https://www.youtube.com/c/pahalapsi

Pahalapsi-kanava tuo kuuluviin erilaisuuden ilosanomaa. Goottityyliin ja lifestyleen keskittynyt kanava tarjoaa mustanpuhuvaa muotia sekä alakulttuuria synkemmille kaduntallaajille. Sisältöä tuotetaan pilke silmäkulmassa räväkällä itäsuomalaisella asenteella kansalle, joka pimeydessä vaeltaa!

Reilun viiden vuoden ikään ehtinyt Joensuulähtöinen Pahalapsi- kanava on yksi Suomen suosituimpia vaihtoehtomuodin kanavia. Intohimoinen ammattitubettaja, ruokavaikuttaja, sisällöntuottaja ja bloggaaja Pahalapsi työskentelee päivätyönään Joensuulaisessa Heinosen Leipomossa yrityksen konditoriatuotteista vastaten. Päivätyön ohella hän tuottaa YouTubeen yli 140 000 seuraajan kanavalleen sisältöä sekä esiintyy niin pienissä kuin suurissakin tapahtumissa sisällöntuottajana. Pahalapsi laatii myös reseptiikkaa niin ammatti-kuin kotikeittiöihinkin sekä järjestää leivonta-aiheisia kursseja yritysten ja yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Kanavan videot tavoittavat yhteensä jopa 1,4 miljoonaa katselukertaa yhden kuukauden aikana. Aitous, rohkeus ja innovatiivisuus ovat avainsanoja kaikessa, mitä Pahalapsi edustaa sosiaalisessa mediassa.

Pahalapsi – kanavan ”Get Cyber With Me” – video voitti vuoden kauneus- ja muotivideon kategorian Tubeconissa vuonna 2018.
Voittajavideon valintakriteerit:  video, joka on inspiroinut tyylillään tai auttanut katsojia löytämään jotain uutta omaan lookiinsa.

Youtubekanavan genre: lifestyle, videoblogi, tyyli/kauneus, ruoka

Kohdeyleisö: 18-24v. (M 22% N78%)

  YouTube: 170 011

  Instagram: 44 900

  Facebook: 15 282


Artwork by: Juuli M ( @pastellipeppu )