Yhteistyöt

Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, joka tavoittaa asiakkaat. 

Kiitos vielä Susanne, olit vuoden positiivisin yllättäjä koko projektillasi. Sain paljon palautetta ympäri pohjoismaita että tällaisia lisää. 

-Yhteistyökumppani 2021

Haluatko kasvattaa yrityksesi tunnettuutta tai saada mukavasti pöhinää verkkokauppaan? Onko toiveenasi parantaa kuluttajien mielikuvaa brändistäsi tai saada uutuustuotteelle valtakunnallista näkyvyyttä? Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, jota kilpailijasi eivät vielä käytä. Yli 10 vuoden kokemuksella toteutetut somekampanjat suuntaavat yrityksesi viestin suoraan niille henkilöille, jotka haluavat oikeasti kuulla mitä minulla on sanottavana. Kuvailisin seuraajakuntaani ison sisäpiirin kaveriporukkana, jossa jaetaan elämän iloja ja suruja. Tsempataan, onnistutaan, kasvetaan yhdessä. Osa seuraajista on kulkenut rinnallani jo vuosikymmenen ajan ja vuorovaikutus on omassa somessani isossa roolissa. On tärkeää tulla löydetyksi yrityksenä, mutta myös aidot suositukset ja mielipiteet ovat arvokakkaita markkinoinnin kannalta. Siksi vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa vaikuttaa kuluttajan ostopäätökseen.

Somen kautta on mahdollista tavoittaa kokonaan uusia kohderyhmiä.

Pahalapsi-kanavien kautta tavoitat kymmeniä tuhansia suomalaisia kuluttajia. Somen voima perustuu visuaalisuuden lisäksi puskaradioon: tutulta ja luotettavalta ihmiseltä saatu suositus tai muu arvostelu vaikuttaa mielipiteisiimme huomattavasti enemmän kuin yritysten oma ja perinteinen markkinointiviestintä. Uskon, että olemme jo samalla aaltopituudella, sillä olet täällä jo selailemassa. Kaikki kaupalliset yhteistyöt toteutetaan ilman päälle liimattuja spiikkejä ja epäsopivia sloganeita. Ihmiseltä ihmiselle. Tunnen seuraajakuntani, eli virtuaaliset kaverini hyvin ja he myös tuntevat minut. 

Yhteistyö lähtee liikkeelle kampanjan tavoitteista. Tavoitteita voivat olla yrityksen tunnettuuden lisääminen tavoittavuuden mittareita tarkastellen (reach, yhteistyön näyttö-ja katselukerrat, engagement rate), myynnin kasvattaminen, liidien kerääminen, yrityksen seuraajakunnan kasvattaminen, tuotteen/ palvelun kokeilu tai yhteistyön kautta voidaan kerätä rehellisiä palautteita tai mielipiteitä markkinoitavasta tuotteesta / palvelusta. Yhteistyötä lähdetään toteuttamaan sille asetettujen tavoitteiden pohjalta ja kampanjan päätyttyä lähetän teille sähköisen raportin, jonka avulla pääsette analysoimaan ja mittaamaan yhteistyön tuloksia.  Parhaimmat yhteistyövideoni ovat keränneet jopa yli 350 000 näyttökertaa ja kaupallisina yhteistöinä toteutetut Tik Tokit ovat tavoittaneet jopa 145 000 nuorta silmäparia.

En koskaan vain mainosta teitä, vaan todella seison sanojeni takana. Siksi yhteiset arvot ovat ensisijaisen tärkeitä jokaisen yhteistyön toteutuksen kannalta. Lähden mukaan vain sellaisiin kampanjoihin, joiden tiedän tuottavan hyvää myös mainostajalle. 

Kampanjat voivat hyödyntää vain yhtä sosiaalisen median kanavaa tai ne voivat keskittyä vaikkapa vain Instagramiin. Sisällöt voivat sijoittua joko omalle Instagram-, Facebook-, Tik Tok -tai Youtubekanavallenne tai ne voidaan julkaista Pahalapsi-brändin alle. Suurin osa yhteistyökumppaneistani on tehnyt töitä kanssani jo useamman vuoden ajan ja uskon tämän kertovan tyytyväisyydestä toteuttamiini sisältöihin.

Toteutan kaikki kampanjat sisältöihinne ja tuotteisiinne/palveluihinne yksilöllisesti konseptoituna. Yhteistyöt ovat räätälöitävissä aina lähtökohtaisesta strategiasta kampanjan lopulliseen toteutukseen, joten jokainen yhteistyö on täysin uniikki. Lopputuloksena on monipuolista ja visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä, joka jää mieleen jopa vuosiksi. Kanssani tiedät selkeästi mitä sopimukseen kuuluu ja mistä maksat yhteistyössä. Työt toteutetaan sovitusti ajallaan tehokkaasti ja ilman lukuisiin palavereihin tuhrautuvia hukkatunteja.

Jos tarvitset pitkälle räätälöityä vaikuttajamarkkinointia, ota rohkeasti yhteyttä! Jos haluat ladata tarkasteltavaksesi vuoden 2023 mediakortin, klikkaa tästä

Yhteistyökumppaneitani ovat mm. PKO, Foodora, Yle Suomi ja Yle Areena, Riveria-oppilaitos, Vaara-Kirjastot, A-klinikkasäätiö, Otava, Elfa Suomi sekä kymmenet monet muut pienet ja suuret yritykset. Kaikenkokoiset asiakkaat ovat tervetulleita!

Inspiroivaa, aidosti vaikuttavaa ja samaistuttavaa sisältöä. 


En vain odota, että uskot sanaani mukisematta. Tässä vain muutamia tyytyväisistä asiakkaita, joiden kanssa olen toteuttanut kaupallisia yhteistöitä sosiaalisessa mediassa. 

Rita

Yrittäjä, @ritagrohntattoo

"Yhteistyöstä Pahalapsen kanssa sain valtakunnallisen näkyvyyden ohella myös hyvin markkinakatsausta potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksistä. Kampanja auttoi minua kohdentamaan omaa myyntiäni markkinoille sopivammaksi."

Milla

Yrittäjä, @talkingtomyself_jewelry

"Se video minkä teit viimeksi oli parhainta promoa mitä olen ikinä saanu, se poiki ensimmäistä kertaa ihan konkreettisia tilauksia ja hurjasti uusia seuraajia ja sain melkein vuoden ajan kuulla lähes jokaisessa tapahtumassa kun ihmiset kommentoi pöydällä, että: nää on niitä mitä Pahalapsella oli!"

Oletko sinäkin valmis kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta?

SEURAAJIA 2023:

YouTube +195 000
Instagram +54 000
Tik Tok +50 000
Facebook +15 000

Snapchat +25 000

Yhteistyömuotoja

Instagram - yhteistyö

Branded content - työkalulla julkaistut Feed-kuvat, stoori-, ja reels-yhteistyöt mahdollistavat myös yhteistyön valjastamisen buustatuksi mainokseksi. 

Facebook - yhteistyö

Suorat Call-To-Action - linkit toimivat vuorovaikutteisen ja tehokkaan Facebook-markkinoinnin myyntivalttina. 

TikTok -yhteistyö

Lyhyt, ytimekäs ja mieleenpainuva short form Tik Tok - video on keino tavoittaa myös somen nuorempaa seuraajakuntaa. 

Monikanavaiset yhteistyöt

Kohdenna mainonta yhden somealustan sijaan useampaan eri alustaan ja tavoita ennätyksellinen määrä potentiaalisia asiakkaita. 

Brändilähettiläs

Brändilähettilyys ja pitkäaikainen yhteistyö sosiaalisessa mediassa luo tuloksellisia mainosratkaisuja.

UGC- Sisällöntuotanto

Käyttäjän ja asiakkaan roolissa tuotettu mainosmuotoinen sisältö on edullinen ja tehokas mainosmuoto yrityksesi kaikkiin kanaviin. UGC mainokset, eli user-generated content  -videot alk. 400,00€. 

Esiintymiset

Tapahtumayhteistyö voi tarkoittaa esimerkiksi Meet&Greet -fanitapaamista yrityksen tai yhdistyksen tiloissa.

Yleisön osallistaja

Mukana tapahtumassa puhujana, mallina sekä elintarvikealan kouluttajana. 

Leivonta - workshopit

Leipurimestarin järjestämä kurssi voi sisältää esimerkiksi leivontaa tai ruoanlaittoa. Tutustu sisältöihin kurssit-välilehden alla!

Kiinnostuitko?

CASE: Desenio
Esimerkki YouTube-yhteistystyöstä, jossa yrityksen tuotteita nostetaan esiin rennon "päivä miun kaa" - videon kautta. Videolla kuvataan tavallista arkipäivää ja sen lomassa sisustetaan asuntoa uusilla tauluilla sekä ohjataan katsojaa tutustumaan videolla esiteltyihin sisustusjulisteisiin verkossa. 

Video tavoitti yli 32 000 henkilöä vain muutamassa viikossa. Videota tukeneet Instagram-, sekä Facebook - nostot keräsivät yli 50 kommenttia ja niiden avulla tavoitettiin yli 33 000 tiliä. 

Esimerkkejä TikTok - yhteistöistä: 

@pahalapsiofficial #ad Mainos: @Pohjois-Karjalan Osuuskauppa | Leivotaan yhdessä mie tykkeen siusta- smoothiekakku!! 🤩 #pkoyhteistähyvää #pinghelsinki #vegaaninen ♬ original sound - pahalapsiofficial
@pahalapsiofficial Mikä on siun suosikki näistä? Mie RAKASTAN noit pentagrammeja! 🥵❤️ #mainos #kaupallinenyhteistyö #fyp #fry ♬ Levitating - Dua Lipa

Esimerkkejä Instagram - Reels yhteistöistä:  

Esimerkkejä Instagram - feedyhteistöistä: 

Esimerkkejä Instagram Story - yhteistöistä: 

Esimerkkejä Facebook - yhteistöistä: 

Esimerkkejä YouTube-yhteistöistä: 

Pahalapsi Pohjois-Karjalan Sähkön laajan näkyvyyden mainoskampanjan kasvona 2022: 

Meet & Greet -esiintyminen yrityksen liiketiloissa (Heinosen Leipomo):

Ammattioppilaitoksen sisäiseen käyttöön laadittu video Ravintolakokin pukukoodista:

Esimerkkejä kurssimuotoisesta yhteistyöstä:

"Katsotaan, miten kasvisruuista pystyy tekemään hyviä": Pahalapsi eli somevaikuttaja Susanne Aalto antoi iisalmelaisnuorille vinkkejä ruokakurssilla" - artikkeli Iisalmen sanomissa:  https://www.iisalmensanomat.fi/paikalliset/5718504

@pahalapsiofficial MY DAY: Helposti hyvvää - kasvisruokakurssin fiiliksii!! 🌶🌽🥕 #iisalmi #kasvisruoka #kurssi ♬ Aesthetic - Tollan Kim

YLI 50 TYYTYVÄISTÄ YHTEISTYÖKUMPPANIA! ⭐⭐⭐⭐⭐

Kiitos raportista, joka oli erittäin ammattimainen, kuten koko toteutus ylipäätään. Henkilökohtaisesti olin yllättynyt kuinka paljon koodia käytettiin, eli yhteistyö konvertoitui kaupaksi tehokkaammin kuin odotimme. Pääpaino toki on enemmän positiivisessa näkyvyydessä, jota saimmekin valtavasti.  

- Yhteistyökumppani 2023

Kiitos raportista ja kaikin puolin hyvästä yhteistyöstä! Me pidimme sinun sisällöstäsi paljon ja hieno kuulla, että myös sinun yhteisösi otti yhteistyön hyvin vastaan. Olemme kiinnostuneita tekemään kanssasi vastaavaa yhteistyötä myös ensi vuonna! 

- Yhteistyökumppani 2022

Analytiikka vaikuttaa hyvältä ja videosta tykättiin kovasti kaikissa yhtiöissä . Toivottavasti päästään joskus uudestaan tekemään yhteistyötä!

- Yhteistyökumppani 2022

Thank you so much for this collab, we really enjoyed it and it seems like your followers did as well :)

- Yhteistyökumppani 2022

Olemme tyytyväisiä kampanjaan ja yhteistyöhön kanssasi. -- Yllätyimme iloisesti miten helppoa, sujuvaa ja ammattimaista yhteistyö oli kanssasi alusta loppuun asti. Tarjouksesi ja suunnitelmasi olivat selkeitä, sait hyvin kiinni siitä, mitä me toivoimme yhteistyöltä ja teit kiinnostavat, informatiiviset, laadukkaat ja hyvännäköiset sisällöt, joissa meille tärkeät asiat tulivat hyvin esiin.

- Yhteistyökumppani 2022


Kiitos sulle hienoista, innovatiivisista sisällöistä ja hyvin toteutetusta yhteistyöstä. 

-Yhteistyökumppani 2022

Ihana video, olemme todella tyytyväisiä! Iso kiitos sinulle!

- Yhteistyökumppani 2020

Teit todella upeata työtä ja kanssasi oli ilo työskennellä! Kiitos vielä sinulle! 

- Yhteistyökumppani 2022

Kiitokset vielä yhteistyöstä: video oli saanut hyvin näyttökertoja ja varsinkin tykkäyksiä viikonlopun aikana, eli siitä on selvästi pidetty.

- Yhteistyökumppani 2021

Kiitos sinulle ihan mahtavasta yhteistyöstä! Mulle jäi tästä todella hyvä fiilis. Alusta asti tuntui, että tässä tehdään nyt hommia ammattilaisen kanssa ja kampanjan lävähtäessä someen, tunne vain vahvistui. Tuotteet ovat myyneet hyvin ja yleisö on kasvanut mukavasti. Uskon vahvasti, että yhteistyömme tulokset ovat nähtävillä vielä pitkään. 

-Yhteistyökumppani 2021

© Alexandra Sleäze
© Alexandra Sleäze

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin etsitään juuri sinun budjettiisi sopiva yhteistyöpaketti!