Yhteistyökumppaniksi?
Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, joka tavoittaa asiakkaat. 

Haluatko kasvattaa yrityksesi tunnettuutta tai verkkosivujesi näkyvyyttä hakukoneissa? Onko toiveenasi parantaa kuluttajien mielikuvaa brändistäsi? Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, jota kilpailijasi eivät vielä käytä. Yli 9 vuoden kokemuksella toteutetut somekampanjat suuntaavat yrityksesi viestin suoraan niille henkilöille, jotka ovat alttiita vaikutteille. Siksi vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa vaikuttaa kuluttajan ostopäätökseen. 

Kaikki kaupalliset toteutetaan ilman päälleliimattuja punch-lineja ja epäsopivia sloganeita. Uskon, että olemme jo samalla aaltopituudella, sillä olethan jo täällä. Emme koskaan "vain mainosta" teitä, vaan pyrimme aina toteuttamaan kaikki kampanjat teidän sisältöihin, tuotteisiin ja tavoitteisiin sovitettuna. Monipuolista ja visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä, joka jää mieleen. Jos tarvitsette pitkälle räätälöityä vaikuttajamarkkinointia, ota rohkeasti yhteyttä! Jos haluat ladata tarkasteltavaksesi vuoden 2019 mediakortin, klikkaa tästä


Vaikuttajamarkkinointi on paras valinta heille, joita kiinnostaa tavallista paremman myyntituloksen tekeminen.


Emme vain odota, että uskotte sanaamme mukisematta. Tässä vain muutamia tyytyväisistä asiakkaita, joiden kanssa olemme toteuttaneet kaupallisia yhteistöitä sosiaalisessa mediassa. 

Rita

Yrittäjä, @ritagrohntattoo

"Yhteistyöstä Pahalapsen kanssa sain valtakunnallisen näkyvyyden ohella myös hyvin markkinakatsausta potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksistä. Kampanja auttoi minua kohdentamaan omaa myyntiäni markkinoille sopivammaksi."

Milla

Yrittäjä, @talkingtomyself_jewelry

"Se video minkä teit viimeksi oli parhainta promoa mitä olen ikinä saanu, se poiki ensimmäistä kertaa ihan konkreettisia tilauksia ja hurjasti uusia seuraajia ja sain melkein vuoden ajan kuulla lähes jokaisessa tapahtumassa kun ihmiset kommentoi pöydällä, että: nää on niitä mitä Pahalapsella oli!"

Yhteistyömuotoja


Brändilähettiläs

Brändi-lähettilyys ja pitkäaikainen yhteistyö sosiaalisessa mediassa luo tuloksellisia mainosratkaisuja.

Tuotetestaukset ja arvonnat

Haluatko lähettää tuotteesi testattavaksi? Kaipaako ravintolasi lisää positiivisia arvosteluja Tripadvisoriin?

Somevaikuttaja

Persoonallinen ja erottuva kampanjakasvo erottuu muista ja jää mieleen. 

Yleisön osallistaja

Mukana tapahtumassa puhujana, mallina tai meet & greet - vetonaulana. 

Persoonallista sisällöntuotantoa

Instagram -stoorit swipe up-linkeillä, Instagram sekä Facebook - päivitykset omilla # hashtageilla, @ tägäyksillä tai www-  linkeillä 

Ota rohkeasti yhteyttä: susanne.aalto@gmail.com