Yhteistyökumppaniksi?

Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, joka tavoittaa asiakkaat. 

Kiitos vielä Susanne, olit vuoden positiivisin yllättäjä koko projektillasi. Sain paljon palautetta ympäri pohjoismaita että tällaisia lisää. 

-Yhteistyökumppani 2021

Haluatko kasvattaa yrityksesi tunnettuutta tai verkkosivujesi näkyvyyttä hakukoneissa? Onko toiveenasi parantaa kuluttajien mielikuvaa brändistäsi tai saada uutuustuotteelle valtakunnallista näkyvyyttä? Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, jota kilpailijasi eivät vielä käytä. Yli 10 vuoden kokemuksella toteutetut somekampanjat suuntaavat yrityksesi viestin suoraan niille henkilöille, jotka haluavat oikeasti kuulla mitä minulla on sanottavana. Siksi vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa vaikuttaa kuluttajan ostopäätökseen.

Somen kautta on mahdollista tavoittaa kokonaan uusia kohderyhmiä.

Pahalapsi-kanavien kautta tavoitat kymmeniä tuhansia suomalaisia kuluttajia. Somen voima perustuu visuaalisuuden lisäksi puskaradioon: tutulta ja luotettavalta ihmiseltä saatu suositus, varoitus tai muu arvostelu vaikuttaa mielipiteisiimme huomattavasti enemmän kuin yritysten oma ja perinteinen markkinointiviestintä.  Uskon, että olemme jo samalla aaltopituudella, sillä olet jo täällä selailemassa. Kaikki kaupalliset yhteistyöt toteutetaan ilman päälleliimattuja spiikkejä ja epäsopivia sloganeita. Ihmiseltä ihmiselle.

Yhteistyö lähtee liikkeelle kampanjan tavoitteista. Tavoitteita voivat olla yrityksen tunnettuuden lisääminen tavoittavuuden mittareita tarkastellen (reach, yhteistyön näyttö-ja katselukerrat, engagement rate), myynnin kasvattaminen, liidien kerääminen, yrityksen seuraajakunnan kasvattaminen, tuotteen/ palvelun kokeilu tai täysin uudet asiakkaat. Yhteistyötä lähdetään toteuttamaan sille asetettujen tavoitteiden pohjalta ja kampanjan päätyttyä lähetän teille raportin, jonka avulla pääsette analysoimaan yhteistyön tuloksia.  Parhaimmat yhteistyövideoni ovat keränneet jopa yli 350 000 näyttökertaa.

En koskaan vain mainosta teitä, vaan seison sanojeni takana. Siksi yhteiset arvot ovat ensisijaisen tärkeitä jokaisen yhteistyön toteutuksen kannalta. Kampanjat voivat hyödyntää vain yhtä sosiaalisen median kanavaa tai ne voivat keskittyä vaikkapa vain Instagramiin. Sisällöt voivat sijoittua joko omalle Instagram-, Facebook-, Tik Tok -tai Youtubekanavallenne tai ne voidaan julkaista Pahalapsi-brändin alle. Toteutan kaikki kampanjat sisältöihinne ja tuotteisiinne/palveluihinne YKSILÖLLISESTI KONSEPTOITUNA. Yhteistyöt ovat räätälöitävissä aina lähtökohtaisesta strategiasta kampanjan lopulliseen toteutukseen, joten jokainen yhteistyö on täysin uniikki. Lopputuloksena on monipuolista ja visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä, joka jää mieleen jopa vuosiksi. Jos tarvitsette pitkälle räätälöityä vaikuttajamarkkinointia, ota rohkeasti yhteyttä! Jos haluat ladata tarkasteltavaksesi vuoden 2022 mediakortin, klikkaa tästä

Aiempia yhteistyökumppaneitani ovat olleet mm. PKO, Foodora, Yle Suomi ja Yle Areena, Riveria-oppilaitos, Vaara-Kirjastot, A-klinikkasäätiö, Otava, Elfa Suomi sekä kymmenet monet muut pienet ja suuret yritykset.


Inspiroivaa, aidosti vaikuttavaa ja samaistuttavaa sisältöä. 


En vain odota, että uskot sanaani mukisematta. Tässä vain muutamia tyytyväisistä asiakkaita, joiden kanssa olen toteuttanut kaupallisia yhteistöitä sosiaalisessa mediassa. 

Rita

Yrittäjä, @ritagrohntattoo

"Yhteistyöstä Pahalapsen kanssa sain valtakunnallisen näkyvyyden ohella myös hyvin markkinakatsausta potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksistä. Kampanja auttoi minua kohdentamaan omaa myyntiäni markkinoille sopivammaksi."

Milla

Yrittäjä, @talkingtomyself_jewelry

"Se video minkä teit viimeksi oli parhainta promoa mitä olen ikinä saanu, se poiki ensimmäistä kertaa ihan konkreettisia tilauksia ja hurjasti uusia seuraajia ja sain melkein vuoden ajan kuulla lähes jokaisessa tapahtumassa kun ihmiset kommentoi pöydällä, että: nää on niitä mitä Pahalapsella oli!"

Oletko sinäkin valmis kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta?

SEURAAJIA 2022:

YouTube +187 000
Instagram +49 000
Tik Tok +30 000
Facebook +15 000

Snapchat +26 000

Yhteistyömuotoja

Instagram - yhteistyöt

Branded content - työkalulla julkaistut Feed-kuvat, stoori-, ja reels-yhteistyöt mahdollistavat myös yhteistyön valjastamisen buustatuksi mainokseksi. 

Facebook - yhteistyöt

Suorat Call-To-Action - linkit toimivat vuorovaikutteisen ja tehokkaan Facebook-markkinoinnin myyntivalttina. 

Tik Tok -yhteistyöt

Lyhyt, ytimekäs ja mieleenpainuva Tik Tok - video on keino tavoittaa myös somen nuorempaa seuraajakuntaa. 

Monikanavaiset yhteistyöt

Kohdenna mainonta yhden somealustan sijaan useampaan eri alustaan ja tavoita ennätyksellinen määrä potentiaalisia asiakkaita. 

Brändilähettiläs

Brändi-lähettilyys ja pitkäaikainen yhteistyö sosiaalisessa mediassa luo tuloksellisia mainosratkaisuja.

Kampanjakasvo

Persoonallinen ja erottuva kampanjakasvo erottuu muista ja jää mieleen.

Sisällöntuotanto

Uutta, mielenkiintoista ja näkemyksellistä sisältöä yrityksenne blogiin, verkkosivuille ja someen.  

Esiintymiset

Tapahtumayhteistyö voi tarkoittaa esimerkiksi Meet&Greet -fanitapaamista yrityksen tai yhdistyksen tiloissa.

Yleisön osallistaja

Mukana tapahtumassa puhujana, mallina sekä elintarvikealan kouluttajana. 

Leivonta - workshopit

Leipurimestarin järjestämä kurssi voi sisältää esimerkiksi leivontaa tai ruoanlaittoa. Tutustu sisältöihin kurssit-välilehden alla!

CASE: Desenio
Esimerkki YouTube-yhteistystyöstä, jossa yrityksen tuotteita nostetaan esiin rennon "päivä miun kaa" - videon kautta. Videolla kuvataan tavallista arkipäivää ja sen lomassa sisustetaan asuntoa uusilla tauluilla sekä ohjataan katsojaa tutustumaan videolla esiteltyihin sisustusjulisteisiin verkossa. 

Video tavoitti yli 32 000 henkilöä vain muutamassa viikossa. Videota tukeneet Instagram-, sekä Facebook - nostot keräsivät yli 50 kommenttia ja niiden avulla tavoitettiin yli 33 000 tiliä. 

Esimerkkejä Tik Tok - yhteistöistä: 

@pahalapsiofficial #ad Mainos: @Pohjois-Karjalan Osuuskauppa | Leivotaan yhdessä mie tykkeen siusta- smoothiekakku!! 🤩 #pkoyhteistähyvää #pinghelsinki #vegaaninen ♬ original sound - pahalapsiofficial
@pahalapsiofficial Mikä on siun suosikki näistä? Mie RAKASTAN noit pentagrammeja! 🥵❤️ #mainos #kaupallinenyhteistyö #fyp #fry ♬ Levitating - Dua Lipa

Esimerkkejä Instagram - yhteistöistä: 

Esimerkkejä Facebook - yhteistöistä: 

Esimerkkejä YouTube-yhteistöistä: 


Kiitos sulle hienoista, innovatiivisista sisällöistä ja hyvin toteutetusta yhteistyöstä. 

-Yhteistyökumppani 2022

Ihana video, olemme todella tyytyväisiä! Iso kiitos sinulle!

- Yhteistyökumppani 2020

Teit todella upeata työtä ja kanssasi oli ilo työskennellä! Kiitos vielä sinulle! 

- Yhteistyökumppani 2022

Kiitokset vielä yhteistyöstä: video oli saanut hyvin näyttökertoja ja varsinkin tykkäyksiä viikonlopun aikana, eli siitä on selvästi pidetty.

- Yhteistyökumppani 2021

Kiitos sinulle ihan mahtavasta yhteistyöstä! Mulle jäi tästä todella hyvä fiilis. Alusta asti tuntui, että tässä tehdään nyt hommia ammattilaisen kanssa ja kampanjan lävähtäessä someen, tunne vain vahvistui. Tuotteet ovat myyneet hyvin ja yleisö on kasvanut mukavasti. Uskon vahvasti, että yhteistyömme tulokset ovat nähtävillä vielä pitkään. 

-Yhteistyökumppani 2021

© Alexandra Sleäze
© Alexandra Sleäze

Ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan juuri teille sopiva yhteistyöpaketti!