Yhteistyökumppaniksi?

Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, joka tavoittaa asiakkaat. 

Kiitos vielä Susanne, olit vuoden positiivisin yllättäjä koko projektillasi. Sain paljon palautetta ympäri pohjoismaita että tällaisia lisää. 

-Yhteistyökumppani 2021

Haluatko kasvattaa yrityksesi tunnettuutta tai verkkosivujesi näkyvyyttä hakukoneissa? Onko toiveenasi parantaa kuluttajien mielikuvaa brändistäsi? Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, jota kilpailijasi eivät vielä käytä. Yli 9 vuoden kokemuksella toteutetut somekampanjat suuntaavat yrityksesi viestin suoraan niille henkilöille, jotka haluavat oikeasti kuulla mitä minulla on sanottavana. Siksi vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa vaikuttaa kuluttajan ostopäätökseen. 

Etkö ole jo tuskaillut tarpeeksi kauan vaikeasti mitattavien sekä kalliiden lehtimainosten parissa? Olisiko aika päästää itsesi helpommalla ja siirtyä markkinoimaan keinoilla, jotka todella tuovat toivottua myyntiä ja valtakunnallista näkyvyyttä?

Videoiden kautta on mahdollista tavoittaa uusia kohderyhmiä. Niiden voima perustuu perinteiseen visuaalisuuden lisäksi puskaradioon: tutulta ja luotettavalta ihmiseltä saatu suositus, varoitus tai muu arvostelu vaikuttaa mielipiteisiimme huomattavasti enemmän kuin yritysten oma ja perinteinen markkinointiviestintä.  Uskon, että olemme jo samalla aaltopituudella, sillä olet jo täällä selailemassa. Kaikki kaupalliset yhteistyöt toteutetaan ilman päälleliimattuja spiikkejä ja epäsopivia sloganeita. Ihmiseltä ihmiselle.

En koskaan vain mainosta teitä, vaan seison sanojeni takana. Siksi yhteiset arvot ovat ensisijaisen tärkeitä jokaisen yhteistyön toteutuksen kannalta. Kampanjat voivat hyödyntää vain yhtä sosiaalisen median kanavaa tai ne voivat keskittyä vaikkapa vain Instagramiin. Sisällöt voivat sijoittua joko omalle Instagram-, Facebook-, Tik Tok -tai Youtubekanavallenne tai ne voidaan julkaista Pahalapsi-brändin alle. Toteutan kaikki kampanjat sisältöihinne ja tuotteisiinne/palveluihinne sovitettuina. Yhteistyöt ovat räätälöitävissä aina lähtökohtaisesta strategiasta kampanjatulosten raportointiin, joten jokainen yhteistyö on täysin uniikki. Lopputuloksena on monipuolista ja visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä, joka jää mieleen jopa vuosiksi. Jos tarvitsette pitkälle räätälöityä vaikuttajamarkkinointia, ota rohkeasti yhteyttä! Jos haluat ladata tarkasteltavaksesi vuoden 2021 mediakortin, klikkaa tästä

Aiempia yhteistyökumppaneitani ovat olleet mm. Foodora, Yle Suomi ja Yle Areena, Radisson Blue Seaside - hotelli, Riveria-oppilaitos, Vaara-Kirjastot, Otava, Elfa Suomi sekä monet muut pienet ja suuret yritykset.


Saavuta upeita markkinointituloksia vaikuttajamarkkinoinnin kautta. 


En vain odota, että uskot sanaani mukisematta. Tässä vain muutamia tyytyväisistä asiakkaita, joiden kanssa olen toteuttanut kaupallisia yhteistöitä sosiaalisessa mediassa. 

Rita

Yrittäjä, @ritagrohntattoo

"Yhteistyöstä Pahalapsen kanssa sain valtakunnallisen näkyvyyden ohella myös hyvin markkinakatsausta potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksistä. Kampanja auttoi minua kohdentamaan omaa myyntiäni markkinoille sopivammaksi."

Milla

Yrittäjä, @talkingtomyself_jewelry

"Se video minkä teit viimeksi oli parhainta promoa mitä olen ikinä saanu, se poiki ensimmäistä kertaa ihan konkreettisia tilauksia ja hurjasti uusia seuraajia ja sain melkein vuoden ajan kuulla lähes jokaisessa tapahtumassa kun ihmiset kommentoi pöydällä, että: nää on niitä mitä Pahalapsella oli!"

Oletko sinäkin valmis kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta?

SEURAAJIA 2021:

YouTube +187 000
Instagram +49 000
Tik Tok +25 000
Facebook +15 000

Yhteistyömuotoja

Brändilähettiläs

Brändi-lähettilyys ja pitkäaikainen yhteistyö sosiaalisessa mediassa luo tuloksellisia mainosratkaisuja.

Tuotetestaukset 

Haluatko lähettää tuotteesi testattavaksi? Kaipaako ravintolasi lisää positiivisia arvosteluja Tripadvisoriin?

Kampanjakasvo

Persoonallinen ja erottuva kampanjakasvo erottuu muista ja jää mieleen. 

Yleisön osallistaja

Mukana tapahtumassa puhujana, mallina sekä elintarvikealan kouluttajana. 

Monikanava - yhteistyöt

Mm. Instagram -stoorit swipe up-linkeillä, IG ja FB - feed-päivitykset, Tik Tok - videot ja IG-reels

Somekoulutus

Ovatko Instagram ja Facebook  ihan outoja mainostuspaikkoja? Buukkaa yrityksellesi somemarkkinoinnin perusteet - koulutus ja ota seuraava askel somen maailmaan.  

Esiintymiset

Tapahtumayhteistyö voi tarkoittaa esimerkiksi Meet&Greet -fanitapaamista myymälässäsi.

Sisältöyhteistyöt

Suosituin yhteistyömuoto on YouTubeen kuvattu video, joka nostaa mainostettavaa tuotetta tai palvelua esiin. 

CASE: Desenio
Esimerkki YouTube-yhteistystyöstä, jossa yrityksen tuotteita nostetaan esiin rennon "päivä miun kaa" - videon kautta. Videolla kuvataan tavallista arkipäivää ja sen lomassa sisustetaan asuntoa uusilla tauluilla sekä ohjataan katsojaa tutustumaan videolla esiteltyihin sisustusjulisteisiin verkossa. 

Video tavoitti yli 32 000 henkilöä vain muutamassa viikossa. Videota tukeneet Instagram-, sekä Facebook - nostot keräsivät yli 50 kommenttia ja niiden avulla tavoitettiin yli 33 000 tiliä. 


Kiitos sulle hienoista, innovatiivisista sisällöistä ja hyvin toteutetusta yhteistyöstä. 

-Yhteistyökumppani 2022

Kiitokset vielä yhteistyöstä: video oli saanut hyvin näyttökertoja ja varsinkin tykkäyksiä viikonlopun aikana, eli siitä on selvästi pidetty.

- Yhteistyökumppani 2021

Kiitos taas paljon! Noin 150 uutta seuraajaa tuli instatilillemme ja kymmeniä klikkauksia nettikauppaan. 

- Yhteistyökumppani 2021

Ihana video, olemme todella tyytyväisiä! Iso kiitos sinulle!

- Yhteistyökumppani 2020

Kiitos sinulle ihan mahtavasta yhteistyöstä! Mulle jäi tästä todella hyvä fiilis. Alusta asti tuntui, että tässä tehdään nyt hommia ammattilaisen kanssa ja kampanjan lävähtäessä someen, tunne vain vahvistui. Tuotteet ovat myyneet hyvin ja yleisö on kasvanut mukavasti. Uskon vahvasti, että yhteistyömme tulokset ovat nähtävillä vielä pitkään. 

-Yhteistyökumppani 2021

© Alexandra Sleäze
© Alexandra Sleäze

Ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan juuri teille sopiva yhteistyöpaketti!