Yhteistyökumppaniksi?
Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, joka tavoittaa asiakkaat. 

Haluatko kasvattaa yrityksesi tunnettuutta tai verkkosivujesi näkyvyyttä hakukoneissa? Onko toiveenasi parantaa kuluttajien mielikuvaa brändistäsi? Vaikuttajamarkkinointi on mainoskanava, jota kilpailijasi eivät vielä käytä. Yli 9 vuoden kokemuksella toteutetut somekampanjat suuntaavat yrityksesi viestin suoraan niille henkilöille, jotka haluavat oikeasti kuulla mitä minulla on sanottavana. Siksi vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa vaikuttaa kuluttajan ostopäätökseen. 

Etkö ole jo tuskaillut tarpeeksi kauan tehottomien sekä kalliiden lehtimainosten parissa? Olisiko aika päästää itsesi helpommalla ja siirtyä markkinoimaan keinoilla, jotka todella tuovat toivottuja liidejä?

Kaikki kaupalliset yhteistyöt toteutetaan ilman päälleliimattuja punch-lineja ja epäsopivia sloganeita. Uskon, että olemme jo samalla aaltopituudella, sillä olethan jo täällä. En koskaan "vain mainosta" teitä, vaan pyrin aina toteuttamaan kaikki kampanjat teidän sisältöihin, tuotteisiin/palveluihin ja tavoitteisiin sovitettuna. Lopputuloksena on monipuolista ja visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä, joka jää mieleen. Jos tarvitsette pitkälle räätälöityä vaikuttajamarkkinointia, ota rohkeasti yhteyttä! Jos haluat ladata tarkasteltavaksesi vuoden 2020 mediakortin, klikkaa tästä


Saavuta upeita markkinointituloksia vaikuttajamarkkinoinnin kautta. 


En vain odota, että uskot sanaani mukisematta. Tässä vain muutamia tyytyväisistä asiakkaita, joiden kanssa olen toteuttanut kaupallisia yhteistöitä sosiaalisessa mediassa. 

Rita

Yrittäjä, @ritagrohntattoo

"Yhteistyöstä Pahalapsen kanssa sain valtakunnallisen näkyvyyden ohella myös hyvin markkinakatsausta potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksistä. Kampanja auttoi minua kohdentamaan omaa myyntiäni markkinoille sopivammaksi."

Milla

Yrittäjä, @talkingtomyself_jewelry

"Se video minkä teit viimeksi oli parhainta promoa mitä olen ikinä saanu, se poiki ensimmäistä kertaa ihan konkreettisia tilauksia ja hurjasti uusia seuraajia ja sain melkein vuoden ajan kuulla lähes jokaisessa tapahtumassa kun ihmiset kommentoi pöydällä, että: nää on niitä mitä Pahalapsella oli!"

Oletko sinäkin valmis kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta?

Yhteistyömuotoja


Brändilähettiläs

Brändi-lähettilyys ja pitkäaikainen yhteistyö sosiaalisessa mediassa luo tuloksellisia mainosratkaisuja.

Tuotetestaukset ja arvonnat

Haluatko lähettää tuotteesi testattavaksi? Kaipaako ravintolasi lisää positiivisia arvosteluja Tripadvisoriin?

Kampanjakasvo

Persoonallinen ja erottuva kampanjakasvo erottuu muista ja jää mieleen. 

Yleisön osallistaja

Mukana tapahtumassa puhujana, mallina sekä elintarvikealan kouluttajana. 

Monikanavayhteistyöt

Mm. Instagram -stoorit swipe up-linkeillä sekä Instagram sekä ja Facebook - kuvapäivitykset.

Somekoulutus

Ovatko Instagram ja Facebook  ihan outoja mainostuspaikkoja? Buukkaa yrityksellesi somemarkkinoinnin perusteet - koulutus ja ota seuraava askel somen maailmaan.  

Tapahtumaesiintymiset

Tapahtumayhteistyö voi tarkoittaa esimerkiksi Meet&Greet -fanitapaamista myymälässäsi.

Sisältöyhteistyöt

Suosituin yhteistyömuoto on YouTubeen kuvattu video, joka nostaa mainostettavaa tuotetta tai palvelua esiin. 

"Oot niin ihanan aito oma itsesi - mun tytär tais löytää sun videot eka ja äiti perässä. Usein hokee kotona: termosta pulloon! "
 - Seuraaja 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan juuri teille sopiva yhteistyöpaketti!