Kurssit

Haluatko oppia täytekakkujen salat? 

  • Kurssit järjestetään pääasiassa Joensuussa / Pohjois-Karjalassa

Järjestän kurssit tilauksesta niin kotileipureille kuin nuorille kakkumaakareillekin. Voit kerätä kasaan ystäväporukan tai tilata yksilöllisen leivontakurssin polttareihin. Räätälöin myös erilaisia kursseja yrityksien tarpeisiin.  Workshopit ovat tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo hiukan oppia kartuttaneille kakuntekijöille ja kotikokeillekin. 

Kurssit voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa sopimuksen mukaan.
Workshoppien järjestäjä: Leipurimestari Susanne Aalto / Pahalapsi

Haluatko tietää lisää kurssien järjestäjästä Susannesta? Klikkaa tästä ja lue lisää. 

" Leipominen on supervoimani - ja esiliina on viittani! " 

OMG! siis eilinen oli aivan huikea!! Kurssilaiset olivat todella innoissaan ja aamulla jo tuli viestiä, että olipa huikea ilta. Kiitos vielä aivan valtavasti siulle eilisestä, ilta ylitti kaikki odotukset! Oot huikea opettaja!" 

" Kolmisen tuntia vierähti nopeasti kakkuillessa ja lopuksi raivaillessa. Kiitokset järjestäjille, kaikille mukana olleille ja erityisesti Susannelle hyvistä opeista! "

Kurssien sisältö ja kurssivaihtoehdot,
osallistujamäärä: 4-15hlö


Pursotuskurssi
Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotustekniikoita ja erilaisia pursotustyllia sekä spritsaamista kuorrutesuklaalla. Kurssi sopii vasta-alkajille, muttei kuitenkaan pienille lapsille. 

Cupcakes-muffinssikurssi (aikuinen ja lapsi) 

Tule viettämään ikimuistoinen iltapäivä tutustumalla amerikkalaisten suklaamuffinssien koristelun ihanaan maailmaan yhdessä oman lapsesi, kummilapsen tai vaikka lapsenlapsen kanssa. Kurssilla leivotaan muffinsseja, koristellaan ne kauniisti pursottamalla ja ripoteltavia koristeita käyttämällä ja maistellaan itse tehtyjä muffinsseja. 

Täytekakkukurssi
Kurssilla pääset täyttämään ja koristelemaan perinteisen kermakakun ammattilaisen opastuksella. Käymme läpi täytekakkujen valmistuksen eri vaiheet ja kotikokkien kompastuskivet täytekakkujen valmistuksessa. Kurssilla täytetty kakku viimeistellään erilaisia pursotustekniikoita ja raappa-, sekä palettitekniikoita hyödyntäen. 

Muut workshopit:

  • Vegaanista ja hyvää - kokkauskurssi
  • Upeat pariisilaiset macaronleivokset kotona
  • Överikakkujen koristelu (advanced)

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous -> susanne.aalto@gmail.com

Mikäli yksityinen kurssi esimerkiksi työporukalle tai polttariporukalle kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: susanne.aalto@gmail.com