Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Miten Pahalapsi-verkkokaupan tuotteet tulevat perille ja mitkä maksutavat sopivat verkkokauppaan?

MAKSUTAVAT

  • Ennakkomaksu (Tilisiirto)
  • Visa/Visa Electron/MasterCard/ American Express
  • PayPal

HINNAT
Hintoihin lisätään toimituskulut.

TOIMITUSEHDOT 

  • Kirje 2,90€ ( Tipahtaa postilaatikkoosi )
  • Postipaketti 8,90€ ( Nouto lähimmästä Postin toimipisteestä )

Ostaessasi useampia tuotteita, veloitamme toimitusmaksun suurimman toimituskulun mukaan. Valitse tuotteen kuvauksessa ilmoitettu postikulu siirtyessäsi ostoskoriin. 

Tilaukset lähetetään 3-7 arkipäivän kuluessa. Huomioithan, että toimituksessa voi olla koronasta johtuen normaalia suurempi viive. Tämän jälkeen posti kuljettaa tuotteet oman aikataulunsa mukaisesti. Toimitustapana on ostosten koon ja arvon määräävästi joko kotiin toimitettava kirje (1. luokka) tai postista noudettava paketti (Economy 16).
HUOM! Kirjoitathan puhelinnumerosi lisätietoihin tilausta tehdessä, sillä tarvitsemme sen postipakettien seurantaa varten.

VIRHEELLINEN TUOTE

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen, ota mahdollisimman pian yhteyttä Pahalapsi-verkkokauppaan. Virheelliset tuotteet korvataan täysimääräisesti aina, jos virheen vastuu on kuluttajasuojalain mukaan myyjällä.

Jos paketti on vaurioitunut matkalla, ota välittömästi yhteyttä Postin asiakaspalveluun.

Mikäli ostamasi tuote on loppunut varastostamme, vaikka maksoit sen, olemme mokanneet. Pahoittelemme virhettämme suunnattomasti ja kerromme koska voimme toimittaa sinulle tuotteen ja ilmoitamme uuden toimitusajan. Tällöin annamme sinulle myös mahdollisuuden peruuttaa kaupan. Otamme teihin yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.